čtvrtek 27. března 2014

Knoflíkování na taškách

... začalo to tím, že jsem se přihlásila na Fleru do knoflíkového Swapu. Takže jsem musela vymyslet, co udělat aby se to líbilo. A chtěla jsem aby to bylo využitelné a praktické. První jsem uvažovala o polštáři, ale pak jsem si říkala, že knoflíky na praktickém polštáři asi nebude to ono. A pak jsem vytvořila tuhle tašku...
aplikace jsou z filcu a všechny ručně přišité, vyšívané a dozdobené knoflíky. Jsou vypodšívkované a podšívka je ze stejné látky, jako jsou uši... Jenže, to jsem ještě nevěděla, pro koho to bude a pak ...chystala jsem věci na Patchworkovou výstavu. No a řekla jsem si, že takové tašky by na tu výstavu byly fajn. Navíc mě to knoflíkové zdobení tuze chytlo a nakonec těch tašek vzniklo celkem osm. 



No a do toho jsem začala chodit do keramiky a co jiného bych měla tvořit, než knoflíky, že? S těma jsem se chlubila už minule ;). Takže nějaké také přistály na taškách :)




Výstava zítra končí, některé tašky se už prodaly a já musela ještě splnit úkol a poslat něco své Swap partnerce. A protože jsem se o ní dočetla, že má ráda přírodní věci, tak jsem nakonec vybrala tuhle 

... a nakonec jsem se pustila ještě do jedné vyšívané s knoflíky pro sebe... ale to bude spíš kabelka a zatím čeká na nějaké pěkné koženkové ouška. Takže chlubení bude někdy příště ;)










11 komentářů:

  1. ty bláááááááááho! to je zase krása!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, kdyby ses dostala na výstavu do Oder, tak jsi je mohla vidět naživo :D ... jsou ještě hezčí ve skutečnosti... já totiž neumím fotit velké věci ;)

      Vymazat
  2. Moc krásné....budou k mání?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. K mání je ještě ta červená, fialová, ta s tím velkým květem a takový ten knoflíčkový chaos s oranžovými uchy ... cena je 380,- a ta s velkým květem 320,- (tam toho vyšívání tolik nebylo)

      Vymazat
  3. Nádherné, nedokázala by si vybrat:)

    OdpovědětVymazat
  4. Hanko, tašky jsou jedna hezčí než druhá. Knoflíková aplikace jim sluší a jsou velmi inspirativní, řekla bych až nakažlivě inspirativní... :-)

    OdpovědětVymazat
  5. geniálne..jedna krajšia ako druhá... asi by som si ani nevedela vybrať...:) pa Zuzana

    OdpovědětVymazat
  6. Do you mind if I quote a few of your posts as long as I provide
    credit and sources back to your website? My website is in the very same area of
    interest as yours and my users would definitely benefit from a lot
    of the information you present here. Please let me
    know if this okay with you. Thanks!

    Review my page :: goji actives

    OdpovědětVymazat