čtvrtek 30. srpna 2012

Děkuji, děkuji, děkuji ...

Holky moje zlaté, jste úžasné a já jsem šťastná, že Vás mám :).  Sice jste mě rozbrečely ještě víc, ale já vám za to moc děkuji :). Není mi ještě úplně ok, ale ono všechno zlé, je k něčemu dobré a jak říká básník Rilke : ...všechny krize nabízejí proměnu ... Té dotyčné osobě, která se mi snažila ublížit, a které vlastně šlo o to, abych se takhle cítila, také děkuji, protože mi naopak neuvěřitelně pomohla ... zase mě posunula v životě o kousek dál. Je mi jí líto, ale přeji jí, aby "ji měl v podstatě taky někdo rád" ...

Vím, že ta básnička (ona je to vlastně písnička) kterou jsem tu dala, je moc smutná, ale musíte uznat, že je nádherná. Znám ji už strašně dlouho a tahle situace mi dovolila si na ni vzpomenout. Měla jsem teď dost času  na přemýšlení , na meditace, vytáhnout kolo a jet si pročistit hlavu... a hlavně udělat si pořádek a to nejen v sobě. Taky jsem se konečně dokopala k vytvoření svého pracovního koutku a tak i mé výtvory snad budou přibývat rychleji ;).

A důkaz, že nezahálím... mám ještě v zásobě pár hliněných knoflíčků od úžasné hedy design http://www.fler.cz/heda-design ... mám je strašně moc ráda a pevně doufám, že zase nějaké kouzelné knoflíčky vytvoří... 

Moc též děkuji za inspirace na pinterestu, už je mám v oblíbených :)... a kdyby jste se chtěly pokochat tím, co se líbí mě, tak tady je odkaz na můj pinterest  http://pinterest.com/crochetka/

A tady jedna inspirace pro Vás ;)
no není nádherný :D ... takový živočišný... probouzí ve mě znovu tu divoženku, co pořád běhá bosky :DDD A taky mi připomíná  mého bývalého, o kterém moje maminka prohlásila, že vypadá jak Ježíš Kristus... náboženství šlo vždycky mimo mě, tak se tímto omlouvám všem věřícím, ale víra pro mě znamená úplně něco jiného ... Ježiš, doufám, že si to teď nepřečte ten můj současný, jinak dostanu na holou ... i když, možná právě o tohle mi zrovna jde ;)

Jsem se koukám nějak rozepsala :).. takže opět utíkám něco tvořit ... mám rozdělané přáníčka. A v sobotu jdeme na svatbu mé kamarádky. Moc se těším, protože se zase uvidím se spoustou úžasných lidiček. A slibuji, že se budu usmívat na svět a dobře se bavit .... a ještě jeden krásný citát na konec :

Jééé ... a zapomněla jsem se pochlubit. Minulý týden jsem vyhrála se svýma brožkama soutěž u Stoklasy na Facebooku ;)... moje lentilky se líbily :)...




9 komentářů:

  1. Tak koukám, že jsme k vám vtrhla právě ve chvíli, kdy vám není zrovna do skoku. A taky čtu, že ať to bylo cokoli, umíte se s tím poprat. Takže přeju hodně síly!
    Jinak jsem si moc užila vaše tvoření, rozkošná práce!
    Moc ráda zase zajdu a vám přeju opravdu hezký den!
    Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Helenko, moc děkuji ... a nebojte, já se tak lehce porazit nedám ;). Přesto, že jsou na světě lidé zlí, tak přece jenom těch hodných, je daleko víc... a já mám to štěstí, že jich mám kolem sebe opravdu hodně. Hanka

    OdpovědětVymazat
  3. tak sa mi to páči :) nedať sa, hlavu hore a úsmev a ide sa ďalej :) ... prvý krok bol správny, len nezísť z cesty, držím palce !!!

    OdpovědětVymazat
  4. Si ma potešila, že si to pojala tak hrdinsky :-)Hlinené knoflíčky sú špicové, ako všetke Tvoje ostatné :-))A ďalší super citát. Prajem krásny víkend a dobrú zábavu.

    OdpovědětVymazat
  5. úplne súhlasím čo napísali dievčatá!... prajem všetko dobré a krásny víkend :-)....a tvoje výtvory sú nádherné a aj fotky, rada sem chodím :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Haničko, jsem moc ráda, že už je ti líp a koukáš hrdě před sebe. Brožičky opět kouzelné. Pá drahá Lea

    OdpovědětVymazat
  7. No, takže už se to hojí? Fajn, tak to má být :)
    Gratuluji k výhře!!

    OdpovědětVymazat
  8. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  9. Giờ tôi mới biết mẹo hay này, cảm ơn bạn đã cho tôi thấy mẹo hay này.

    Tôi xin giới thiệu tôi làm bên công ty vận chuyển chuyên cung cấp các dv vận chuyển hàng hoá Quốc tế như vận chuyển hàng qua Campuchia, van chuyen hang qua Lao, vận chuyển hàng hoá Trung Quốc.

    Ngoài ra bên tui cũng cung cấp dv vận chuyển nội địa như van chuyen hang vao Sai Gon, van chuyen hang ra Ha Noi, van chuyen hang ra Bac Ninh, vận chuyển hàng về Nha Trang.

    OdpovědětVymazat