čtvrtek 21. června 2012

Malé ohlédnutí za výstavou patchworku ve Fulneku

O víkendu se konala již tradiční každoroční výstava patchworku ve Fulneku. I já měla tu možnost se na ní prezentovat se svými filcovými výrobky a hlavně brožkami.
Na této výstavě jsem byla poprvé a byla jsem naprosto okouzlena. Jen narychlo jsem stihla pořídit pár záběrů a fotky nejsou moc kvalitní, ale i tak si myslím, že stojí zato se tou krásou pokochat :)
 
 
 
Také zde byl k vidění i rekordní Přátelský quilt, který byl v Pelhřimově na festivalu rekordů a o němž se víc můžete dočíst zde

 
 
 
Více fotografií si můžete prohlédnout ZDE





  

7 komentářů:

  1. parádní fotky, musela to být supr výstava. Byla jsem loni na podobné v Břeclavi, prostředí bylo úžasné - v synagoze, připomělo mi to,když jsem viděla tvoje fotky.... příště půjdu určitě zase.

    OdpovědětVymazat
  2. A vysvětloval někdo něco kolem toho auta? Já jsem nad tím pořád přemýšlela k čemu je to vlastně dobré mít takový přehoz přes auto - to muselo dát opravdu hodně práce a je to vůbec funkční? Ale krásný je!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když nad tím budeš takhle přemýšlet, tak v podstatě celý patchwork je nelogický... doneseš domů kus látky, kterou rozstříháš na malé kousky, aby si z něho po nocích sešila opět ten kus látky... dá to hodně práce a funkční je málo co... ALE, když ono je to tak krásné!!!...
      A ten přehoz na auto je sám o sobě krásná reklama na patchwork, ne?

      Vymazat
  3. Naozaj sama nádherááá, ešte som nikdy nebola na žiadnej takej výstave :-( ale veľmi po tom túžim a snaď sami to raz podarí.

    OdpovědětVymazat
  4. nádhera ... a veľmi sa mi páčia tie priestory - vysoké stropy, klenby ... tie quilty tam vyzerajú vznešene a exkluzívne

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano souhlasím, má to zvláštní a neopakovatelnou atmosféru :)

      Vymazat
  5. jJ to musela být nádhera, šla bych taky a hned. Závidím a děkuji za fotky. Pá Lea

    OdpovědětVymazat