čtvrtek 7. června 2012

Kapr v luftě

V pátek dopoledne jsme vyrazili směr Kardašova Řečice. Konalo se tam každoroční setkání leteckých modelářů a jelikož moje drahá polovička mezi mě patří, nemohli jsme tam chybět. Cestu jsme pojali výletně a tam i zpět jsme udělali pár zastávek. Jako první bylo na řadě krásné historické město Telč.


A byli jsme zde přítomni i báječné podívané, kdy páni profesoři gymnázia koupáním v kašně a dobových slušivých plavečkách pobavili své studenty... teda nejen je :D

Další zastávka byla v Jindřichově Hradci. Mrzelo mě, že na zámek už jsme neměli dost času, takže interiéry někdy příště. Zato jsme si prošli kouzelné zákoutí a uličky.




A pak už ta slíbená Kardašova Řečice. Sraz na náměstí, společně na letiště, rozložit stany a přívěsy a večerní mejdan. To jsem teda nefotila ;). No a v sobotu dopoledne začal letecký den s programem i pro děti. Nevím  proč se to jmenuje Kapr v luftě, ale na oběd jsme dostali pečeného kapra na pivě a musím říct, že to byla báječná mňamka. A pak už to bylo jen o letadlech. Letadla na zemi :
letadla ve vzduchu,
letadla všude :D...

večer opečené selátka a další mejdan ... No a v neděli dopoledne, po snídani a sbalení stanů, směrem domů zastávka na zámku Červená Lhota.
A poslední byl hrad Kámen, mimochodem moc krásný hrad, kde se momentálně koná i výstava motocyklů.



A jestli si myslíte, že jsem se jenom flákala a nic nedělala, tak se musím obhájit, že celou cestu domů jsem v autě háčkovala. Měla by to být taška, ale kdo ví, kdy ji zas dodělám. Už mám rozháčkované tři :)






5 komentářů:

  1. No týbrďo! Bezva výlet :o) Tyhle naše krásné kouty miluju...Proč jezdit někam do pryč, když tady je tak krásně... Krásně jste si to užili, i počasí vám vyšlo.
    Ti "plavci" v kašně jsou senzační! :o))))

    OdpovědětVymazat
  2. Tí pásikači sú fantastickí ♥♥♥ nedávno sme mali pracovnú akciu s tombolou, do ktorej každý donesie darček a tie sa potom losujú .... a jeden kolega vyhral podobný pásikavý úbor a bola to zábava na celý deň ☺ preto som hneď linku na Tvoje fotečky posielala kolegyniam .. a tie chváááálili, ale nie len pásikačov, ale aj tie nádherné brošničky ♥♥♥
    Proste celé to tu máš milé a domácke a veľmi dobre sa tu cítim, tak dúfam, že poteším a posielam ocenenie "Najmilší blog"

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, děkuji, jsi moc zlatá :). Je to moje první ocenění, tak se jdu s tím nějak porvat ;)... ale moc si toho vážím.

      Vymazat
  3. Ale aj tak sú pásikači najlepší !!!! ☺☺☺

    OdpovědětVymazat
  4. tak fotky hovoria za všetko, sú krásne a vy máte krásny zážitok a spomienky :-) A v tých pásikových plavkách nemajú chybu :-D

    OdpovědětVymazat